Ustura Kemal 1.Bölüm tek parça izle


Ustura Kemal! Yepyeni bir dizi geliyor. Oktay Kaynarca başrolde. O bir Halk Kahramanı. Ustura Kemal'in 1. Bölüm Fragmanı yayınlandı. İzlemek için tıklayın.
Türktelevizyontarihinin en önemlibaşyapıtlarından biri olmaya aday Haldun Sevel'in eserinden uyarlanan dizinin yapımcılığını, rating rekorları kıran yapımlaraimza atan Süreç Film/ Ali Gündoğdu, projetasarımını ve yönetmenliğini usta bir isim Mustafa Şevki Doğan üstleniyor.




Senaryosunu H. Baykut Badem, Filiz Ekinci, Hülya Şahin ve Savaş Saylan'ın kaleme aldığı, mütarekenin, yokluk yıllarının, yorgunama gururlu İstanbul'un, bir milletin kurtuluş mücadelesinin ekranlara yansıtılacağı dizide sanat dünyasının ünlü isimleri bir araya geliyor: Oktay Kaynarca, Emre Kınay, Naz Elmas, İpek Karapınar ve Esra Ruşan’ın yanı sıra Gökhan Bekletenler, Ali İpin, İskender Bağcılar, Emin Gürsoy, Ferda Yalçın, Ezgi Sözüer, Fatih Dönmez, Bertan Dirikoğlu, Erdal Kuyumcu, Uğur Demir pehlivan, Cavit Çetin Güler, Murat Makar,Cem Cücenoğlu, Uğur Kural, Onur Orhan, Süleyman Atanısev, Buse Işık, Elif Burgaz, Nazlı Çiga, Özge Özdemir, Tugçe Kurt, Çigdem Aygün, Gözde Gizligöz, Cansın Bezircilioğlu, Fatih Doğan, Ural Buldu...



0 yorum:

Yorum Gönder